Help! Wat voor vloer moet ik nemen?

Ik denk dat wij allemaal het probleem wel kennen. Sommige misschien wat erger dan andere, maar oh wat is dit vermoeiend. Je wilt namelijk een nieuwe vloer. Dit kan omdat je klaar bent met je oude vloer of gaat verhuizen. De keuzes zijn oneindig en je weet eigenlijk niet meer welke stijl je mooi vindt en wat je dus moet kiezen. Om de keuze al een klein beetje minder moeilijk te maken, zal ik hieronder de populairste vloeren voor je benoemen.

Visgraatvloer

Daar is die weer, de visgraatvloer. Hij is super hip en dit zal ook wel een tijdje zo blijven. Voor de mensen die nog niet weten wat dit precies is: Dit is een vorm van een visgraat in vaak een houten vloer. Pinterest staat hélémaal vol met foto’s van deze vloeren, en terecht. Deze vloer wordt in een lichte houten vloer genomen maar kan natuurlijk ook bij een hele donkere vloer. Afhankelijk van je smaak heb je ook nog keuze in de grootte van de planken. Tip van ons: Als je een visgraatvloer neemt, neem dan een houten vloer met vloerverwarming.

Laminaat

Laminaat is erg populair. Dit komt omdat het erg goedkoop is en sprekend lijkt op een echte houten vloer. Perfect toch? Een mooie vloer voor bijna niks en alsnog een hele luxe uitstraling. Je hebt veel keuze in deze vloer. Natuurlijk kan je bij laminaat ook een dure vloer uitkiezen waarbij de kwaliteit beter zal zijn.

Gietvloer

Last but not least, de gietvloer. Dit is een hele mooie, luxe en vooral strakke vloer. Deze vloer kost ook wel wat. Wil je dus een vloer voor in je huurhuis van een jaar, dan raadt ik deze af. Deze vloer is namelijk echt een investering in je huis en laat je huis er gelijk stukken mooier uitzien.

Ben jij er nog steeds niet uit? Neem dan eens een kijkje op Laminaatenparket.nl en laat je inspireren door de mooiste vloeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *