Alleen maar witte T-shirts?

Waarom er over het algemeen alleen gekozen wordt voor witte T-shirts als het gaat om een shirt voor onder een trui of overhemd is onduidelijk. Wellicht stamt dit uit de tijd dat er nog geen andere kleuren waren? Of is het een kwestie van geen inspiratie? Witte T-shirts staan altijd bij iedere kleur die je aantrekt. Spelen we op safe of is het gewoonte?

Kies eens wat anders en beken kleur!

Ondanks altijd iedereen het eerst aan wit denkt, is dit vaak niet ééns de “kleur” die het mooiste staat onder je overhemd of trui. Doe zelf de proef op de som maar eens. Leg je kleding die je morgen wilt dragen uitgevouwen op je bed. Leg daar dan jouw standaard witte T-shirt onder. Pak nu een blauw, grijs of zwart T-shirt uit je kast…. Is dat een probleem omdat je deze niet hebt? Dan wordt het echt tijd om je garderobe uit te gaan breiden. Open dan eerst de webshop van ShirtsofCotton en bestel jouw favoriete shirt ook in andere kleuren. Gedaan, en heb je de shirts ontvangen? Ok opnieuw dan…

Doe de proef op de som..

Leg je kleding klaar en leg eerst je witte T-shirt erbij. Kijk hoe dit staat, hoe het overkomt. Pak nu een zwart shirt en leg het bij je combinatie in de plaats van je witte T-shirt. Wat zie je? Waarschijnlijk valt het shirt minder op en staat het chique. Pak nou een grijs T-shirt en kijk nog eens…. In bijna alle gevallen zal je uiteindelijk beamen dat het zwarte, grijze of blauwe T-shirt mooier staat!

Voortaan nooit meer geen inspiratie! Zorg dat je verschillende kleuren T-shirts in je kast hebt liggen en kijk met een enkele oogopslag welk T-shirt het beste bij je outfit past. Je kunt ook nog combineren met een ronde hals of een V-hals als je dat wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *