Enorm assortiment extra mouwlengte overhemden voor als je geen inspiratie hebt

Ideaal voor lange mannen zijn de extra mouwlengte overhemden. Bij extra Mouwlengte overhemden zijn zowel de mouwen als het rugpand langer dan een regulier overhemd. Op die manier wordt het een stuk gemakkelijker om het kledingstuk in de broek te stoppen en daar te houden. Doordat extra mouwlengte overhemden te verkrijgen zijn in verschillende merken, hebben heren de keuze uit ontzettend veel designs en modellen. Ook als je geen inspiratie hebt maak je bij Mouwlengte7.com gegarandeerd een goede keus. Je haalt in ieder geval optimale kwaliteit in huis. Kijk vandaag eens rond voor het model dat het beste bij jou past. Je hebt nooit meer problemen met de pasvorm dankzij deze speciale Extra Mouwlengte overhemden.

Wat is het verschil tussen normale overhemden en lengte maat overhemden?

Overhemden worden normaal gesproken geproduceerd in de standaard confectiematen. Dat betekent dat de verhoudingen van de meeste confectiekleding zijn afgestemd op het merendeel van de mensen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze verhouding jou ook goed past. Misschien behoor je niet tot de meerderheid. Aangezien Nederlanders mannen het langste volk op aarde zijn, is de kans groot dat standaard confectie je niet goed past.

Mouwlengte 7 overhemden zijn speciaal ontworpen voor de lange slanke mannen. Lange stevige mannen kunnen meestal wel gewoon de XXL maten aan die in de standaard winkels hangen, maar voor lange slanke mannen zijn deze overhemden veel te breed. Daarom zijn de Mouwlengte 7 overhemden wel lang maar niet breed, ze hebben een mooie pasvorm die goed aansluit op het lichaam.

Hoe meet je je lengtemaat op?

Je kunt zelf gemakkelijk je lengtemaat opnemen, door te meten van de kop van de schouder tot aan de muis van de duim. Vervolgens vergelijk je deze maat met de armlengte in de betreffende maattabel op de website van Mouwlengte7.com. Heb je problemen met standaard confectiematen? En ben je op zoek naar het perfect passende overhemd, en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de prachtige lange overhemden op de website van Mouwlente7.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *