HEXBUG: Robotische Bugs

hexbug

Bij Geen Inspiratie geven we je verse inspiratie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wil jij worden geinspireerd, dan zit je bij Geen Inspiratie goed. Vandaag kijken we naar een nieuwe rage, de zogeheten HEXBUG.

Wat zijn HEXBUG precies en wat heb je eraan? We lichten het hier voor je toe.

Gerobotiseerde insecten

HEXBUG zijn zoals de naam al een klein beetje verklapt bugs. Het zijn kleine robotjes in allerlei vormen en kleuren. Ze werken op een kleine batterij en bewegen vervolgens geheel vanzelf.

Deze bots zijn een enorme rage in Amerika, waar je er talloze kinderen mee ziet rondlopen.

Van Transformers tot kattenspeeltje

HEXBug begonnen as zeer eenvoudige toys maar zijn inmiddels o populair dat ze in allerlei nieuwe soorten en vormen zijn uitgekomen. Zo heb je nu al HEXBUG Transformers in de vormen van de bekende autobots. Maar ook zijn er nu heuse HEXBUG Cat Toys. Deze robots zijn speciaal gemaakt om jouw luie kat in topconditie te krijgen.

Leuk voor jong en oud

Nu denk je misschien dat deze robot wezens alleen leuk zijn voor kinderen maar daar vergis je toch echt in. Deze bots zijn namelijk ook zeker erg leuk voor oudere kids en volwassenen. Ze zijn namelijk enorm verslavend en erg grappig.

Had jij al van deze robots gehoord? En zo niet, ben jij nu ook van plan om een HEXBUG te kopen?

Laat het ons weten in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *